Menu Sluiten

Inschrijven Nieuwsbrief

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief. Via deze inschrijving meldt je je aan voor onze nieuwsbrief

Je bericht

Privacy beleid Galecop Golf

Galecop Golf hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen de privacy van onze jaarkaarthouders, en de bezoekers van onze website en golfbaan zeer serieus en gaan zorgvuldig met hun persoonlijke informatie om. Dit privacybeleid geeft aan hoe Galecop Golf omgaat met de gegevens van klanten, partners en bezoekers van de website.

Wet bescherming Persoonsgegevens
Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen.

Gebruik gegevens
De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze jaarkaarthouders, geinteresseerden in Galecop Golf, nieuwsbrief abonnees, en bezoekers van de website te benaderen:

* over belangrijke ontwikkelingen binnen Galecop Golf ;
* over acties vanuit onze partners;
* over commerciƫle aanbiedingen;
* voor marktonderzoek.

Opslag gegevens
De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Gegevens wijzigen
In de e-mail nieuwsbrief en andere mailings staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de e-mail communicatie vanuit Galecop Golf. U hebt te allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek zal Galecop Golf u uit haar bestand halen.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Galecop Golf
Sportpark Galecop 10
3438HX Nieuwegein

Wijzigen van dit privacybeleid
Galecop Golf houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 4 januari 2017.